KRAGERØ ENERGI AS

Triple Play utbyggingen i Kragerø er nå i full gang! Vi har Egen installasjonsavd. som er autorisert for å kunne påta seg alle typer elektroinstallasjon.Vakttlf:35982094

Kragerø Energi AS

Kragerø Energi er din lokale netteier, dvs. det som tidligere ble omtalt som "E-verket". Det er vi som distribuerer strømmen ut til deg og alle de andre 8700 strømabonnentene i Kragerø kommune.

Vi har:

- Egen installasjonsavd. som er autorisert for å kunne påta seg alle typer elektroinstallasjon.

- Eget bredbåndselskap KEBAS, som bygger ut superaskt bredbåndsnett hvor vi tilbyr "Triple Play", dvs. høyhastighets internett, digitalt TV, og telefoni levert via optisk fiber rett hjem til hver enkelt kunde. Der hvor vi ikke har mulighet for å strekke fibernett, tilbyr vi bredbånds-internettaksess over trådløs radiolink. Se mer under Bredbånd eller klikk på ALTIBOX på hjemmesiden.

- Som leverandør av trygghet og pålitelige løsninger lanseres nå boligalarm som en del av Altibox-konseptet. En alarm som allerede nå er klar for alle muligheter framtiden har å by på – til spesielt gunstige betingelser for deg.

Våre pakker Innbruddsalarm eller Bare Alarm, har alt du trenger: Vår nye, trådløse alarm monteres på noen timer, og gir deg en trygg og kontinuerlig forbindelse til vår forsikringsgodkjente alarmstasjon. Bruk noen minutter til å tenke på hva din bolig trenger av alarmløsninger fra Altibox i dag - så slipper du å tenke mer på alarm i framtiden.
- Innbruddsalarm
- Brannsalarm