JARE CONSULT

Vi har tilhenger utstilling i Vognveien / Stafsberg, 2319 Hamar. Her kan dere se BK Hengeren - høy kvalitet og stor funksjonalitet til lave priser! Fritids & yrkeshengere.

Utstilling: Vognveien / Stafsberg, 2319 Hamar

Jare Consult & Marine (JCM) er en av landets få aktører med fokus kun på velholdte brukte båter – og den eneste aktøren mellom Oslo og Trondheim.Siden kun brukte båter er vårt forretningskonsept, kommer vi ikke i noen form for interessekonflikt ovenfor våre kunder. I motsetning til aktører som markedsfører både nye og brukte båter.

JCM ble etablert i 2003 på basis av stor interesse og generell kunnskap om båter - bygd opp over flere tiår som båt/sjøentusiast. Ved kjøp av bruktbåt, merket vi oss ofte som kunde stor interesse hos selger fram til kontrakt og leveranse var gjort – som kunder følte vi oss ikke spesielt interessante i etterkant. Vi merket oss også at tonen mellom forskjellige bransjeaktører ikke var spesiell positiv og samarbeid forekom sjelden.JCM har som produktaktør fra dag en, satt fokus på kvalitetssikring, kundepleie og oppfølging – slik vi selv som kunde ønsker å bli behandlet. Båtsesongen er kort i Norge, og det er for oss svært viktig at produktene som vi selger innfrir kundens forventninger og at rekreasjon og sommeraktiviteter gjennom sjø og båtliv blir positive opplevelser, hvor man etter i landsetting om høsten etter en problemfri sesong, allerede gleder seg til neste år med nye berikende opplevelser.

JCM har et godt forhold til merkeverksteder hvor nødvendige spesialisttjenester kan kjøpes – og disse benyttes til service og kontroll før kundeleveranse, ettermontasje av ønsket tilleggsutstyr, vinterkonservering osv.


Kort beskrivelse av bedriftens tjeneste og produktytelser:

Bedriftsrådgivning
* Rådgivning innenfor HMS - fortrinnsvis forebyggende brannvern/sikring og arbeidsmiljø.
* Bistand knyttet til rekruttering, material- og produksjonsstyring, organisasjonsutvikling og bedriftsetablering.

Maritime produkter og tjenester
* Rådgivning og veiledning ved kjøp og salg av brukte fritidsbåter.
* Formidling av fritidsbåter.
* Salg av brukte fritidsbåter fra det norske markedet.
* Import og salg av brukte fritidsbåter fra EU-land og USA.
* Båtvedlikehold og salg/installering av båtutstyr.

Salg av BK Hengeren
* BK Hengeren – høy kvalitet og stor funksjonalitet til lave priser!

Fritids & yrkeshengere (vare/båt/opplags/bil/maskin/cargo/ATV/spesialhengere m.m.)

Utstilling: Vognveien/Stafsberg ved Hamar Mellomakselservise AS